SCI-FI, Area 51, mesterséges intelligencia, dinók és a Mars

Area 51 (2015)
SCI-FI FILMEK 2015-BEN • Három fiatal összeesküvés-elmélet mániás fel akarja fedezni az 51-es körzet igazi titkait. Ők maguk is meglepődnek, hogy mit is találnak odabent. A rejtett épület belsejében elképesztő titkok rejtőznek. 

https://www.youtube.com/embed/c79wY3PifWE

The Avangers: Age of Ultron (2015)
SCI-FI FILMEK 2015-BEN • Tony Stark és Bruce Banner egy békefenntartó programot indítanak, amelyet Ultronnak neveznek el. Azonban minden rossz irányt vesz, amikor a gonosz ellenfél fel akarja borítani a békét.

https://www.youtube.com/embed/JAUoeqvedMo

Ex Machina (2015)
SCI-FI FILMEK 2015-BEN • Egy fiatal programozót kiválasztanak, hogy vegyen részt egy különleges kísérletben, amelyben mesterséges intelligenciát fejlesztenek. 

https://www.youtube.com/embed/evGOPgeCTWo

Jupiter Ascending (2015)
SCI-FI FILMEK 2015-BEN • Egy fiatal nő felfedezi végzetét, amikor ráébred, hogy neki kell harcolnia, hogy megvédje a Föld lakosságát.

https://www.youtube.com/embed/TLyk00gFPdQ

Jurassic World (2015)
SCI-FI FILMEK 2015-BEN • 22 évvel a Jurassic Park történései után Isla Nublarnak egy teljesen jól működő őslényparkja van, amelyet eredetileg John Hammond álmodott meg. Tíz éve után sajnos a park látogatottsága lecsökken, éppen ezért egy új attrakciót kell behozni, hogy megnyerjék az embereket. Azonban ennek súlyos következményei lesznek.

https://www.youtube.com/embed/YvR0UaEKjp0

Tomorrowland (2015)
SCI-FI FILMEK 2015-BEN • Egy kíváncsi tinédzser egy géniusszal társul, hogy közös kalandra induljanak, valahová túl az időn és téren, hogy felfedezzék közös múltjukat.

https://www.youtube.com/embed/0sH0__SpV88

Terminator Genisys (2015)
Kyle Reese egy új idősíkban találja magát, így szövetkezik John Connor anyjával, Sarahval és az öregedő terminátorral, hogy megpróbálják megállítani az ítéletnapot. 

Chappie (2015)
SCI-FI FILMEK 2015-BEN • A közeli jövőben gépiesített rendőrség üldözi a bűnözőket, azonban egy rendőrségi robotnak, Chappie-nek teljes új programot adnak, miután ellopják. Ő lesz az első robot, amely képes érezni és gondolkozni saját maga.

Pixels (2015)
SCI-FI FILMEK 2015-BEN • Idegen lények számítógépes játékok formájában támadják meg a Földet.

Star Wars: Episode VII – The Force Awakens (2015)
SCI-FI FILMEK 2015-BEN • Természetesen kihagyhatatlan a sorból a legújabb Star Wars film, amelyet annyira várnak a rajongók. Mindannyian kíváncsiak lehetünk az új alkotásra.

Mentőexpedíció (A marsi) The Martian (2015)
SCI-FI FILMEK 2015-BEN • A marsi egy nagy sikerű internetes blog-könyv filmadaptációja, amit Ridley Scott rendez, egy pár jelenetet itt Magyarországon is rögzítettek, de a marsi környezetet a jordán sivatagban veszik fel. A történet egy marsi űrhajósról szól, aki egyedül marad a bolygón egy viharnak köszönhetően, ami megszakítja az expedíciójukat. A társai halottnak hiszi és hátrahagyják a bolygón. Az ott maradt kutatónak nincs lehetősége hazaüzenni, és csak saját magára hagyatkozva kell megtalálnia a megoldást a tűelélésre.

The Hunger Games: Mockingjay – Part II (2015)
SCI-FI FILMEK 2015-BEN • A megannyi netes tartalom, előzetes és plakát után eljött az ideje a végső trailer bemutatásának, amit alant lehet megtekinteni. A széria záróepizódjának amerikai premierjére ugyanis nagyjából az előző epizód után egy évvel kerül sor, november 20-án.

Az Almanach projekt (Project Almanac) 2015
SCI-FI FILMEK 2015-BEN • Mikor egy briliáns középiskolai diák (Jonny Weston) a barátaival együtt egy időgép tervrajzára bukkan, lehetőségek egész tárháza tárul fel előttük: átírhatják a történelmet, ötösük lehet a lottón, kitűnőre vizsgázhatnak mindenből, és következmények nélkül bulizhatnak reggeltől estig.

Hozzászólások

hozzászólás