SCI-FI, Area 51, mesterséges intelligencia, dinók és a Mars

Area 51 (2015)
SCI-FI FILMEK 2015-BEN • Három fiatal összeesküvés-elmélet mániás fel akarja fedezni az 51-es körzet igazi titkait. Ők maguk is meglepődnek, hogy mit is találnak odabent. A rejtett épület belsejében elképesztő titkok rejtőznek. 

The Avangers: Age of Ultron (2015)
SCI-FI FILMEK 2015-BEN • Tony Stark és Bruce Banner egy békefenntartó programot indítanak, amelyet Ultronnak neveznek el. Azonban minden rossz irányt vesz, amikor a gonosz ellenfél fel akarja borítani a békét.

Ex Machina (2015)
SCI-FI FILMEK 2015-BEN • Egy fiatal programozót kiválasztanak, hogy vegyen részt egy különleges kísérletben, amelyben mesterséges intelligenciát fejlesztenek. 

Jupiter Ascending (2015)
SCI-FI FILMEK 2015-BEN • Egy fiatal nő felfedezi végzetét, amikor ráébred, hogy neki kell harcolnia, hogy megvédje a Föld lakosságát.

Jurassic World (2015)
SCI-FI FILMEK 2015-BEN • 22 évvel a Jurassic Park történései után Isla Nublarnak egy teljesen jól működő őslényparkja van, amelyet eredetileg John Hammond álmodott meg. Tíz éve után sajnos a park látogatottsága lecsökken, éppen ezért egy új attrakciót kell behozni, hogy megnyerjék az embereket. Azonban ennek súlyos következményei lesznek.

Tomorrowland (2015)
SCI-FI FILMEK 2015-BEN • Egy kíváncsi tinédzser egy géniusszal társul, hogy közös kalandra induljanak, valahová túl az időn és téren, hogy felfedezzék közös múltjukat.

Terminator Genisys (2015)
Kyle Reese egy új idősíkban találja magát, így szövetkezik John Connor anyjával, Sarahval és az öregedő terminátorral, hogy megpróbálják megállítani az ítéletnapot. 

Chappie (2015)
SCI-FI FILMEK 2015-BEN • A közeli jövőben gépiesített rendőrség üldözi a bűnözőket, azonban egy rendőrségi robotnak, Chappie-nek teljes új programot adnak, miután ellopják. Ő lesz az első robot, amely képes érezni és gondolkozni saját maga.

Pixels (2015)
SCI-FI FILMEK 2015-BEN • Idegen lények számítógépes játékok formájában támadják meg a Földet.

Star Wars: Episode VII – The Force Awakens (2015)
SCI-FI FILMEK 2015-BEN • Természetesen kihagyhatatlan a sorból a legújabb Star Wars film, amelyet annyira várnak a rajongók. Mindannyian kíváncsiak lehetünk az új alkotásra.

Mentőexpedíció (A marsi) The Martian (2015)
SCI-FI FILMEK 2015-BEN • A marsi egy nagy sikerű internetes blog-könyv filmadaptációja, amit Ridley Scott rendez, egy pár jelenetet itt Magyarországon is rögzítettek, de a marsi környezetet a jordán sivatagban veszik fel. A történet egy marsi űrhajósról szól, aki egyedül marad a bolygón egy viharnak köszönhetően, ami megszakítja az expedíciójukat. A társai halottnak hiszi és hátrahagyják a bolygón. Az ott maradt kutatónak nincs lehetősége hazaüzenni, és csak saját magára hagyatkozva kell megtalálnia a megoldást a tűelélésre.

The Hunger Games: Mockingjay – Part II (2015)
SCI-FI FILMEK 2015-BEN • A megannyi netes tartalom, előzetes és plakát után eljött az ideje a végső trailer bemutatásának, amit alant lehet megtekinteni. A széria záróepizódjának amerikai premierjére ugyanis nagyjából az előző epizód után egy évvel kerül sor, november 20-án.

Az Almanach projekt (Project Almanac) 2015
SCI-FI FILMEK 2015-BEN • Mikor egy briliáns középiskolai diák (Jonny Weston) a barátaival együtt egy időgép tervrajzára bukkan, lehetőségek egész tárháza tárul fel előttük: átírhatják a történelmet, ötösük lehet a lottón, kitűnőre vizsgázhatnak mindenből, és következmények nélkül bulizhatnak reggeltől estig.

Hozzászólások

hozzászólás