Egyéb szolgáltatások: videó vágás, konvertálás, VHS digitalizálás, családi videók archiválása

A szolgáltatások közül elsősorban családi videók szerkesztését, átírását vállaljuk. De ezen felül, kész vagy félig kész videó szerkesztését DVD master készítést is vállalunk. DVD-uthoring dinamikus, vagy statikus menüvel, hangillesztéssel, feliratokkal.

CD/DVD sokszorosítás.

Az optikai lemezek írása, másolása mára már egy jól kiforrott, megbízható, gyors technológia.  Tökéletes alternatívája a préseléssel készült CD/DVD gyártásnak. Egy két igen egyedi esetet kivéve minden területen jól használható az írott lemez legyen az zenei CD, marketing előadás, vagy DVD videó tartalom. Tüskén (csak a lemez, csomagolás nélkül) vagy készre csomagolva, zsugorfóliázva.

Tintasugaras lemeznyomtatás.

Élénk színek, fotóminőségű felbontás.

Az inkjet, vagy, ahogy jobban ismert a tintasugaras nyomtatás, a lemezek felületén élénk, telt színek biztosit.  A ma előforduló szinte összes CD/DVD kiadványra (audio CD, promóciós kiadvány, cégismertető) alkalmas költséghatékony, rugalmas megoldás.  A gyártási darabszám, szinte lényegtelen, még nagy példányszámú kiadvány esetén is érdemes a tintasugaras nyomtatást választani. A lemez felülete matt fehér színű. Átmérője 120 mm, a közepén 23 mm nem nyomtatható. Az általunk használt lemezeken nincs semmilyen felírat, márkajelzés.

Szolgáltatások:

  • videó vágás
  • konvertálás
  • VHS digitalizálás,
  • családi videók archiválása
  • CD-DVD sokszorosítás
  • Tintasugaras lemeznyomtatás