A tavalyi év legrosszabb filmjei

Nem szép dolog idegen tollakkal ékeskedni, de az SG.HU megelőzött, és összeállította a tavalyi év legrosszabb filmjeinek listáját, amivel nagyjából egyet is tudok érteni. 😉

 

Lássuk, melyek a tavalyi év legrosszabb filmjei

1. Vadregény (kritika): Nem sok elviselhetetlenebb film volt idén a mozikban, mint ez a sztárokkal teletűzdelt, nonstop éneklős musical. Még egy év távlatából is fájóak az emlékek. Ha pedig véletlenül egy gyerek is megnézte a mesefigurák miatt…

2. Pixel (kritika): Esettanulmány arról, hogyan lehet egy jópofa koncepciót tönkre tenni. Azt hittük, hogy Adam Sandler végre rehabilitálja magát egy akcióscifivel a sok komédia után, de csak még lejjebbre süllyedt.

3. Vakáció (kritika): Az év legelvetemültebb és legjobb poénjai (az albán autó!) egy értékelhetetlen körítéssel nyakon öntve, ráadásul tűzre való karakterekkel megtűzdelve. Csak a poénok 6-8 percben iszonyat jó élményt jelentenének, de 100 perc érdektelen mozgókép társaságában mindössze hányingert keltenek.

4. Elrabolva 3 (kritika): Talán, ha elraboltak volna valakit… Liam Neesont, bár olykor önmaga paródiája már, nem érdemes bántani, ellenben a rendezőt annál jobban.

5. Káosz karácsonyra (kritika): A film, ami nem nagyon tudta, hogy mi akar lenni, így egy nagy Semmi lett.

6. Jupiter felemelkedése (kritika): Túl nagyot akart a Wachowski-tesók (szarkájának) farka. Egy intergalaktikus történetet és univerzumépítést nem lehet letudni ilyen rövid játékidőben. Talán, ha 4 órás lett volna…

7. Az utolsó boszorkányvadász (kritika): Erre a filmre várt volna annyit Vin Diesel? Az azért beszédes, hogy még a keményvonalas rajongókat sem érdekelte a fantasy. De érthető is, hiszen nem lett igazán értékelhető.

8. A pláza ásza Vegasban (kritika): Vannak filmek, amik nem akarnak többek lenni annál, mint amik. Kevin James pontosan azt a szintet hozta Paul Blartként, amit belőtt. Így bár a film gyenge, de legalább nem csalódást.

9. Ted 2 (kritika): Már az első rész sem volt egy nagy élmény, a folytatás pedig…

10. Csábítunk és védünk (kritika): A koncepció alapján tuti kasszasikernek ígérkezett a csajos akciókomédia. Ki hitte volna, hogy ekkora luft lesz?

 

Hozzászólások

hozzászólás